Отворање на НАУТИЛУС КОНСТРУКТ во Скопје

На 18ти септември се отвори новата отворена сцена на кејот на р. Варадар, кај МКЦ. Сцената беше работена од македонски и швајцарски студенти по архитектура на претходно организирана работилница. Повеќе за архитектурата на оваа сцена, настанот и работилницата ќе објавиме во следен пост. Важно е да знаете дека денес е последниот ден од тридневното дружење и забава по повод нејзиното отварање.

Ви приложуваме информации за настанот и одлични фотографии од успешната реализација:

настан:  https://www.facebook.com/events/1045269985523947/

fb фан страна:  https://www.facebook.com/CityCreativeNetwork

web: http://www.citycreative.net/

programa 1

programa 2

2u ok c

IMG_0390 c

IMG_0488 s c

IMG_0423 c

Автор на статија: