Повик за дизајн на мобилна структура „Остров на имагинацијата“

Повик за студенти од Архитектонски факултет Скопје/20 мај – 20 јуни/

Ако си:

* имагинативна/имагинативен;

* сонувачка/сонувач;

* другите ти викаат дека излегуваш од рамките на конвенционалното;

* се` уште веруваш во бајки;

* сакаш да придонесеш за заедницата;

* си студент/ка на Архитектонски;

* сакаш да ја изразиш својата креативност надвор од факултетските рамки.

broshura samonik

 

Информации за аплицирање:

* можете да аплицирате индивидуално или во група од максимум 4;

* идејното решение испратете го најдоцна до 20 јуни на hello@samonik.org.

Ако имате дополнителни прашања, слободно обратете ни се на hello@samonik.org или 071/358-435.

Постер_А4

Дополнителни линкови:

Facebook event за повикот – https://www.facebook.com/events/246558789034916/
Facebook страница на здружението – https://www.facebook.com/Samonik1/
Веб-страница на здружението – http://samonik.org/

Автор на статија: