Повик за зачленување во ИКОМОС Македонија за 2023 година

 

Минатата недела отпочна процесот за зачленување во ИКОМОС Македонија за 2023 година. Подолу ви го пренесуваме соопштението во целост:

Почитувани,

Ве информираме дека отпочна процесот за зачленување во ИКОМОС Македонија, а со тоа и во Меѓународниот совет за споменици и локалитети ИКОМОС за 2023 година. Доколку сакате да станете членови тоа можете лесно да го направите со пополнување на електронска Пристапница (Барање за зачленување) која можете да ја пополните на следниов линк.

Доколку сакате да станете членови тоа можете лесно да го направите со пополнување на електронска Пристапница (Барање за зачленување) која можете да ја пополните на следниов линк:

https://forms.gle/hCqzSeM7Q8wBqsxb6h

Се надеваме на ваш интерес за членството во ИКОМОС Македонија во 2023 година,,

Срдечно,
ИКОМОС Македонија