Покана од МАНУ, за предавање на арх. Георги Константиновски

Почитувани,

На 11 мај 2016 година (среда), проф. арх. Георги Константиновски, почесен член на МАНУ, во Македонската академија на науките и уметностите ќе одржи пристапно предавање на тема: ТРИТЕ МОИ БИСЕРИ“.

Личноста и творештвото на почесниот член на МАНУ, Георги Константиновски, ќе ги претстави академик Георги Старделов.

predavanje na Konstantinovski vo MANU

 Извор: Асоцијација на архитекти на Македонија 

Автор на статија: