Работилница: 100 Идеи за Дебар Маало

На 26-ти Октомври од 17:00-20:00ч. во просториите на Public room  ќе се одржи работилницата ,,100 Идеи за Дебар Маало”. Работилницата е од отворен вид и сите креативци се добредојдени да учествуваат, а нивните идеи може да ги испратат до 22-ри октомври на фејсбук странaта на Exhibit и со тоа да го осигураат нивното место.