Свеченост во чест на проф. Георги Константиновски

Почитувани колеги,
особена чест ни е да Ве известиме дека во организација на Асоцијација на архитекти на Македонија – ААМ и Архитектонската Академија – АА ќе се одржи свеченост по повод примањето во МАНУ како почесен член на проф. Георги Константиновски.

ААМ и АА Ве покануваат на свеченоста која ќе се одржи на
19. 05. 2016 (четврток) во 11 часот – Музеј на град Скопје.


На свеченоста ќе говорат:

Претседател на ААМ – Сања Раѓеновиќ Јовановиќ
Претседател на АА – Вера Ќосевска
Почесен член на МАНУ – проф. Георги Константиновски


Со почит,
ААМ и АА

Извор: AAM

Автор на статија: