„Архитектонска изложба на студентски проекти / Центар за техничка култура, Општина Центар“

Во петокот (23.02.2024) во КСП Центар Јадро се отвори изложбата „Архитектонска изложба на студентски проекти | Центар за техничка култура, Општина Центар“ на Архитектонското (интегративно) студио 9, Архитектонски факултет – Скопје . Изложбата ќе биде отворена до 29 февруари од 10 до 15часот.

 

 

Тим: Проф. д-р Михајло Зиноски, раководител, асист. м-р Јана Брсакоска, д-р Велика Ивковска, Котларовски Игор диа., Наташа Тодоровска Пренк диа., Оливера Ќоќоровска Митиќ диа.

 

 

Учесници: Марина Митрова, Елеонора Решковска; Енис Бекири, Икра Зули; Деспина Дишлиоска, Викторија Блажеска, Мартин Крстески; Мартина Шајноска, Дион Алими; Јована Божиноска, Цвете Божиноска; Марија Србиновска, Елена Пренџова; Андреа Алтипармакова, Лара Герасимовкса; Андреј Савиќ, Давид Џолев; Александра Андоновска, Ива Хрситовска; Тамара Ѓамовска, Маја Вукадиновиќ; Јована Спасовска Стаменковска; Милена Доневска, Анѓела Стоилковска; Драгана Ѓорѓиева, Ајла Мехмедовиќ; Сара Димовска, Сара Павловска; Катерина Цветковска.

 

 

Фотографии / Извор: КСП Центар Јадро