Арсовски: Локацијата кај Холидеј Ин заслужува третман со Јавен конкурс / TV 24

За Телевизијата 24, новинарот Сунаи Сабриоски разговараше со планерот и урбанист Иван Арсовски.

Во продолжение интервјуто, снимено  на локација спроти паркингот, т.е точката каде Градскиот Трговски Центар треба да се врзе преку натпатник со новата интервенција.