МОДАТА МИНУВА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОСТАНУВААТ – Интервју на Јован Павловски со Славко Брезоски од 70тите години на XX век

Година на издание: 1979

Интервјуто го води: Јован Павловски

Материјалот го достави: Давор Матраковски