Доделување на наградата „Андреја Дамјанов“ / 21.12. 21

Чест ни е да Ве поканиме на свеченото доделување на наградата „Андреја Дамјанов“ за животно дело во областа на архитектурата и градителството што ја доделува Асоцијацијата на архитекти на Македонија.

Манифестацијата ќе се оддржи во вторник, 21.12.2021 во 19 часот во галеријата на МАНУ во Скопје.