Годишна изложба на студентски проекти на МИТ

“Факултетот за Архитектура при МИТ Универзитет – Скопје, со особена чест и задоволство ве поканува на годишната архитектонска изложба на студентски проекти, која се состои од 20тина најдобри проекти работени во текот на академската 2023/2024 година.
Традиционално, на изложбата ќе се доделуваат признанија за најдобрите проекти во 2 категории: најдобар дипломски труд и најдобар магистерски труд.
ОТВАРАЊЕ: 13.06.2024 г. (четврток), во 18.30 во галерија КО-РА, на кровната градина на домот на градежници.”