ИАС14 – Изложба на архитектонски студија, летен семестар АФС 2018/2019

Јубилејната изложба на Архитектонскиот Факултет оваа година ќе се оддржи од 28 Јуни до 12 Јули. Проследете го нејзиното отворање во петок – 28 Јуни  во 11 часот во големата сала на Архитектонскиот Факултет. Настанот има  за цел да ја сублимира работата од изминатиот семестар преку презентирање на студентските проекти по архитектонските студија.

Извор: Архитектонски Факултет – Скопје