Комеморација за Томиќ, Колев, Димитров, Константиновски, Раѓеновиќ, Митровиќ

Почитувани колеги,

Изминативе неколку години изгубивме многу ценети колеги од Архитектонската Академијата при Асоцијацијата на архитекти на Македонија, колегите: МимозаНесторова Томиќ, Благоја Колев, Трајко Димитров, Георги Константиновски, Радован Раѓеновиќ и Миодраг Митровиќ .

За да се потсетиме на нивното дело и придонес во архитектурата и да им оддадеме почит ќе се одржи свечена комеморација во среда 5 јуни во 12.00 часот во просториите на Комора на овластени архитекти и овластени инженери кои се наоѓаат во Т.Ц. Буњаковец на 2 кат.