Конкурс за пензиски парк за студентите на АФС

Сава пензиско друштво а.д. Скопје, КБ Прво пензиско друштво и Триглав пензиско друштво организираат отворен конкурс за креирање на пензиски парк.

Повикот е упатен до студентите на Архитектонскиот факултет Скопје при УКИМ.

Цртежите ќе бидат изложени на 27.10 во АФС, додека жирито ќе одбере три најдобри и најкреативни концепти кои ќе бидат наградени од пензиските друштва

За повеќе информации контактирајте го организаторот >>>