Среќна Нова 2021 Година :)

 

 

 

 

 

Тимот на МАРХ Македонска АРХитектура,

Ви ги честита престојните празници,

посакувајќи Ви пред се  добро здравје!

 

 

 

 

 

Секому добро!

Автор на статија: