„Од А до Ш“

Извори: Архитектонски факултет Скопје

Во склоп на програмата Нови дијалози, 360, ќе се оддржи предавање насловено како „Од А до Ш“ -на Едзард Шулц и Александра Шулевска. Истото е закажано во Амфитеатарот на АФС на 12.06.2018 во 11.00 часот.

>>>