Панел дискусија на тема „Урбанизам во Токио“

На Сакура фестивалот, кој ја промовира јапонската култура беше организирана панел дискусија на тема “Урбанизмот во Токио“, на која земаа учество Ивана Ангелова, која неодамна се врати од своите постдипломски студии од Јапонија и проф. Дивна Пенчиќ, која говореше за Токио низ призма на еднонеделна посета на овој град.

Видеото од панел дискусијата можете да го погледнете во продолжение: