SHARE SKOPJE 2019

На 19ти февруари, 2019 година во просториите на Македонска Филхармонија, ќе се оддржи настанот SHARE Skopje.

На истиот ќе говорат повеќе од 25 домашни и интернационални имиња од професионалната сцена, за архитектонските случувања, трендовите и актуелните теми во индустријата.

Овогодинешното издание на настанот ќе вклучи во себе три панел дискусии на темa

  • Skopje Tomorrow b Large Scale Projects
  • Architecture + Facades
  • Special Guest Lecture

Настанот цели да собере на едно место повеќе од 250 архитекти, пејсажни архитекти, дизајнери, инженери, урбанисти, агенции за продажба на имот и компании со иновативни решенија во полето на градежништвото, како и останатите.

Некои од годинешните гости се спомнати во продолжение, но за истото можете повеќе да се информирате на официјалната страна .

Прочитај повеќе >>>

Автор на статија: