Спомен Костурница – Куманово /фотогалерија/

Локација: Куманово

Автори: Коча Зордумис (архитект), Сретен Стојановиќ (вајар)

Година: 1957

Фото / 2021/ : Борис Јурмовски

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ја и првата објава за Спомен Костурницата во Куманово >>>