Во STORYTELLING на B2 media гостуваше архитектот Пако Радовановиќ

Нашите пријатели B2 Sollution и B2 Media, веќе некое време работат свој подкаст, во кој гостуваат луѓе од најразлични профили.

Во последниот, со поднаслов STORYTELLING, гостуваше архитект Пако Радовановиќ кој ја раскажа својата животна и професионална приказна.

Подкастот можете да го погледнете во продолжение >>>

Автор на статија:

/ / /