Workplace conference / B2 Solution

Денес во Белград, се оддржа регионална конференција под наслов “Workplace conference” во организација на B2 Solution. Темата на настанот го...

Како се проектира зоолошка градина? / Ивана Белчева

Нашите пријатели и поддржувачи B2 Sollution заедно со B2 Media, на својот подкаст споделуваат искуства, разговарајќи со луѓе од различна професионална...

Detox Office – Екосистем на работното место кој се грижи за вработените

  Како можеме да креираме хармонична работна средина? Денешниот работен свет многу брзо се развива. Особено во доба на хибридно...

Во STORYTELLING на B2 media гостуваше архитектот Пако Радовановиќ

Нашите пријатели B2 Sollution и B2 Media, веќе некое време работат свој подкаст, во кој гостуваат луѓе од најразлични профили....