Како се проектира зоолошка градина? / Ивана Белчева

Нашите пријатели и поддржувачи B2 Sollution заедно со B2 Media, на својот подкаст споделуваат искуства, разговарајќи со луѓе од различна професионална определба.

Во STORYTELLING 04, гостува архитект Ивана Белчева, која говори за својот професионален пат во кој долги години е вклучен ангажманот на проектирањето на живеалишта за животните во Скопската Зоолошка Градина.

За нејзината приказна ве насочуваме кон подкастот каде низ 2 часовен разговор дознаваме детали за овој вонреден проектантски предизвик >>>