Доделени наградите на БИМАС XX и XXI

Во петокот, на 29 септември, во 19:30 часот во Музејот на Современата Уметност во Скопје, се случи свеченото затворање на...

Објавена програмата за БИМАС XX/XI

XX-то и XXI-то Биенале на македонската архитектура – БИМАС 2023, ќе се одржат заедно од 14 до 30 септември 2023...