ИЗЛОЖБЕНО – ДИСТРУБУТИВЕН ЦЕНТАР БАЛКАНИЈА ММ Визбегово – Скопје / СИНДИКАТ СТУДИО

Година на изведба: 2023 година Автори: Миа Шириќ, Дејан Секуловски, Илија Божиновски Соработници: Саше Нешиќ, Катина Сутоглу Проектантско биро: СИНДИКАТ...

Спомен куќа – Тоше Проески / SYNDICATE Studio

Тип:  Меморијален центар, Локација:  Kрушево, Автори:  Дејан Секуловски, Дејан Спасеновски, Илија Божиновски  (Syndicate Studio) Година: 2011 Контакт (веб страна):  http://www.syndicatestudio.mk/index.html...