Општина Центар е Највело скопска општина за 2023

Општина Центар ја понесе титулата за Највело општината во Скопје и околината за 2023 - признание кое за првпат годинава...

“City tree” во Скопје

Деновиве во строгиот центар на градот, се постави еколошки билборд "City tree". Неговата улога е филтрирање на воздухот со моќност...