Првонаграден конкурсен труд за станбен објект / Андонова, Мицевска

Проектот го освои првото место на Конкурсот за избор на идејно решение за објект ГП 04.01 Јужен дел-централно градско подрачје во Скопје распишан од Акционерско...

ФАБРИКА ЗА ЧОКОЛАДИ, БОНБОНИ И ВАФЛИ / МИЦЕВСКА И ОРДЕВСКА

Архитектонско студио 7-3 Автори: Натали Мицевска, Андреа Ордевска Педагошки тим: проф. д-р. Александар Радевски, доц. д-р. Горан Мицковски, доц. д-р....