КАКОВ ГРАД? / Просторна интервенција, перформанс и музички настан

Датум: 28.04.2024(недела) Место: Железничка зграда, ул. Борка Талевски 26, 1000 Скопје. Време: 12:00 -15:30 часот.   КАКОВ ГРАД? Настанот  КАКОВ...

Изгубени модернистички утопии? Перформативен настан во јавен простор

4.12.2021 (сабота)/ 12:00 часот Локација: Во близина на објектот зграда на поранешна месна заедница во Тафталиџе, спроти основното училиште „Јан...