Конкурсен труд за станбен комплекс со дополнителни содржини во Подгорица / Архитектри

  Година: 2023 Студио: Архитектри Автори: Дејан Ивановски, Симона Чингоска, Анастасија Ристеска, Љубива Ефтимова, Андреја Ѓурески, Михајло Михајлоски, Ненад Танчев Извор...

ФАБРИКА ЗА ЧОКОЛАДИ, БОНБОНИ И ВАФЛИ / ЧИНГОСКА, САВЕСКА

Архитектонско студио VII-3 (2016/12017) Локација: поранешна фабрика „Алумина“ Автори /Студенти: Симона Чингоска, Милица Савеска Ментори: Проф. Д-р. Александар Радевски Доц....