ИЗЛОЖБЕНО – ДИСТРУБУТИВЕН ЦЕНТАР БАЛКАНИЈА ММ Визбегово – Скопје / СИНДИКАТ СТУДИО

Година на изведба: 2023 година Автори: Миа Шириќ, Дејан Секуловски, Илија Божиновски Соработници: Саше Нешиќ, Катина Сутоглу Проектантско биро: СИНДИКАТ...

„Изложбено-дистрибутивен центар со магацин Балканија, Визбегово“ на Синдикат Студио е најуспешното реализирано дело за 2023 година

Авторите на проектот „Изложбено-дистрибутивен центар со магацин Балканија, Визбегово“ ја добија Големата годишна награда за архитектура за најуспешно реализирано архитектонско...