Во хрватското списание „АРТИКУЛАЦИИ“ објавени фотографии од нашата збирка разгледници „Бетонско Скопје“

Уметничката организација „Артикулации“ е основана во 2016 година со главна цел промоција на литературата и читањето. Основната дејност на „Артикулации“...

„Света Софија“ во германско списание за архитектура од 1921 година

Автор на текст: Шмит Анаберг Издавач: Dr. Albert Hofmann ( Cologne / Keln 1859 - Karlsruhe 1929) Година:  1921 Извор:  Lexicon...