Интерактивна мапа на градежни дозволи во Општина Центар

  Граѓанската иницијатива „Шанса за Центар“ апелира нивната општина транспарентно да го комуницира издавањето на градежни дозволи. Тие побараа интерактивна...

Шанса за Центар: Дали „Треска“ ќе стане новиот Холидеј Ин?

Почитувани сограѓани, медиуми и соседи, Шанса за Центар сака да укаже и да предупреди за можни случувања поврзани со градежните...