Урбан земјотрес ќе ја проголта Старата железничка станица

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии Новинар и фоторепортер: Владимир Николоски Старата железничка станица, која што е главно...

Повеќенаменски комплекс во Скопје / A TASARIM MIMARLIK

[su_divider top="no" size="2"] На вкупно развиена површина од 330 000 м2, турската компанија „Limak“ започна со активна изградба на повеќенаменскиот...