Реконструкција на легендарната скопска кафеана Идадија III / Ninovski architects

Година: 2020 Локација: Дебар Маало, Скопје Автори: Симона и Дејан Ниновски Студио: Ninovski architects   Кафеаната ,,Идадија” е отворена во 1928 година и опстојува...

Предлог решение за Олимписко село во Маврово / Ninovski architects

Година: 2021 Локација: Маврово Автори: Симона и Дејан Ниновски Студио: Ninovski architects   [gallery columns="2" size="full" link="file" ids="40968,40970"]   [gallery columns="1"...