October 18, 2017

TEDxSeptemvriskaSesijaSalon на тема „Education: Flipped Classroom”

Во просториите на Social Innovation Hub – ФИНКИ, на ул. Руѓер Бошковиќ 16 на 25.10.2017 (среда), почнувајќи во 19 часот ќе се оддржи 19тиот TEDxSeptemvriskaSesijaSalon настан на тема „Education: Flipped …