January 18, 2018

Покана за учество на тркалезна маса

Почитувани, Ве известуваме дека во понеделник, 22.01.2018 год., со почеток во 12 часот во просториите на ГЕМ клубот (Менада) ќе биде одржана Тркалезна маса на која ќе се презентира публикацијата, …