Архитектонските пленумци покажаа СТАВ

Деновиве сме сведоци на слободарскиот дух кај помладите колеги – Пленумците. Првиот пост во оваа категорија им е посветен токму ним, бидејќи покажаа што значи да се има критичен став кон работите во заедничкото општество. За што тие размислуваат, покажуваат  фотографиите:

20150220_134237

20150220_134122

20150220_134127

20150220_134224

20150220_134158

20150220_134146

20150220_134134

20150220_134140

Автор на статија: