Гори АРХИТЕКТОНСКИ факултет :(

Утрово се соочуваме со уште една тешка вест, во моментов гори Архитектонскиот факултет- Скопје. Колку можеме да забележиме пожарот се случува на вториот кат, каде се сместени повеќето кабинети, големата сала, амфитеатарот , но точно од каде е започнат и што се случува немаме официјални информации.

фото: Никола Ивановски

На терен се излезени повеќе возила на противпожарната бригада на град Скопје,  се надеваме дека нема повредени во несреќата.

Фотогалерија  >>>

Автор на статија:

/