Доделување на големата годишна награда

Асоцијација на архитекти на Македонија

Ве поканува на доделување на Голема годишна награда за реализирано дело од областа на архитектурата, која традиционално се организира под покровителство на Претседателот на Република Македонија.спонзорирана од Македонска авторска агенција и п​оддржана од Министерство за Култура.

Свеченоста ќе се одржи на

27.12.2017 г.(среда) во

Музеј на град Скопје со почеток во 19ч.

Извор>>>

Автор на статија:

/ /