Драган Крстевски вечерва со говор на TEDx London

Како што најавивме во претходните објави, вечерва Драган Крстевски -Гаго, ќе говори на лондонскиот TEDx.

Драган Крстевски е млад македонски архитект од Скопје, кој работи во Лондон. По дипломирањето се вработува  во Gensler (London) , додека во моментов работи во  Make Architects (London).  На конференцијата ќе се престави со говор посветен на компаративната паралела меѓу Скопје и Лондон, тековната ситуација на домашната сцена каде е присутно мешањето на минатото во иднината.

Во живо можете да го следите неговиот говор на следниот линк:

http://livestream.com/tedx/goodenough2015

Автор на статија: