Како помина отворањето на „Thnink“

Пред две вечери Скопје го доби првото место во кое што љубителите на добро дизајнираниот мебел ќе можат да се чувствуваат како дома. А, дека во Think – House of Furniture навистина ќе биде така, се потврдува и со нивната филозофија – “Ние сме дом, а не продавница за мебел”.

IMG_0256

Think – House of Furniture е првата концептуална продавница за мебел во која посетителите ќе можат да го доживеат мебелот баш онаков каков што сакаат да го видат во својот дом. Овој уникатен простор во кој секој сантиметар е добро испланиран нуди неколку различни соби, а мебелот во секоја од собите е посебна инспирација за посетителите.

IMG_0304

Покрај одличните дизајнерски решенија кои можат да се сретнат во Think – House of Furniture, забележливо е и вниманието кое е посветено на функционалноста со која располага просторот и самиот мебел кој се продава. Буквално сѐ што се наоѓа таму, се наоѓа на правото место, a се доживува во вистинското светло.

IMG_0098

Необичниот простор на Think – House of Furniture исполнет со топол и пријатен амбиент можете да го најдете на улицата Орце Николов 115 секој работен ден од 10:00 до 18:00 часот и сабота од 10:00 до 14:00 часот.

www.thinkhof.mk

IMG_0162

IMG_0178

IMG_0196

IMG_0290

IMG_0184

IMG_0193

 

Автор на статија: