Компаративна фотогалерија на блокови „Некогаш и сега“

Некогаш:

1

977_001

966_001

432_001

Илија Николовски Луј

36_26_05_2013_16_32_27_1112

HXuliG4

stefan_Kacin_Jurij_Princes_Bogdan_Spindler_Marijan_Ursic_ Makedonski_opera_i_balet_skopje

Денес:

IMG_4211

IMG_4217

IMG_4219

IMG_4220

IMG_4223

IMG_4224

IMG_4225

IMG_4227

IMG_4242

IMG_4226

IMG_4244

IMG_4250

IMG_4252

IMG_4254

IMG_4255

Материјалот го приложија и обработија: Борис Јурмовски , Филип Конески и Мартин Ефремовски

Извори: Declampe.net, македонски блогови, сопствени фотографии и архиви

Автор на статија: