МАРХ ви подарува

По повод 2 години  од постоењето на МАРХ – страна за промоција на македонската архитектура, ви подарува одлични подароци во соработка со авторите на овие прекрасни изложби и изданија.

За да учествувате во наградната игра најпрво станете пријатели со профилот Марх македонска архитектура, запишете го вашето име и презиме  и редниот број на онаа брошура која посакувате да ја добиете, во коментар на споделената објава на нашата Facebook фан страна. Добитниците ќе бидат извлечени по случаен избор и објавени на страната.

Во наградната игра не смеат да учествуваат членовите и соработниците на МАРХ.

Со среќа! 🙂

Автор на статија: