Марх честитка!

Драги читатели на МАРХ, во новата година ви посакуваме здравје, среќа и љубов!

На македонската архитектура и посакуваме достојни времиња, исполнети со почит и разбирање во професијата, успешни реализации, трезвени општини и инвеститори. Да научиме да се бориме за сопственото место во општеството, да го споделиме знаењето и да ја приближиме вистинската архитектура до македонската јавност.

Среќна Нова 2016 година!

СЕКОМУ ДОБРО!

МАРХ

2016_Марх честитка 1

2016_Марх честитка 2

Автор на статија: