НАЈАВА ЗА ИАС10 – ИЗЛОЖБА НА АРХИТЕКТОНСКИТЕ СТУДИЈА НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Во среда, 7 јуни во 12:00 часот ќе се отвори овогодинешната изложба на архитектонските студија на Архитектонскиот факултет – Скопје, при универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје. На изложбата ќе можете да ја проследите работата на сите изработени студија во периодот на летниот семестар. Отворањето ќе отпочне со говор на деканот проф. д-р Минас Бакалчев во Големата сала на Архитектонскиот факултет, која се наоѓа на вториот кат до амфитеатарот.

Автор на статија:

/ /