“Ничија земја” / МСУ 17 Јануари

Најавена е изложба на проектот ” Ничија земја” на студиото Stone Design, кој беше национален претставник на 15-то Венециско биенале за архитектура 2016.

Настанот ќе се оддржи во Музејот на современа уметност во Скопје, на 17ти Јануари, 2017. Отворањето е закажано во 19 часот.

13310527_1169889556368199_3807395459303465041_n