Отворена е скопската недела на дизајнот

Локација: Public Room

Фото: Борис Јурмовски

IMG_3842

IMG_3846

IMG_3843

IMG_3845

IMG_3853

IMG_3856

IMG_3849

IMG_3867

IMG_3873

IMG_3876

IMG_3871

IMG_3898

IMG_3896

IMG_3864

IMG_3891

IMG_3892

IMG_3893

IMG_3855

IMG_3890

IMG_3883

IMG_3865

IMG_3895

IMG_3900

IMG_3868

 

 

Автор на статија: