Предавање на Винко Пенезик

Визитинг професорот при UACS, архитектот Винко Пенезик од бирото Penezik & Rogina од Загреб, во четврток 06.04.2017 на Архитектонски факултет при УКИМ, во 13 часот ќе оддржи отворено предавање на тема “Направено во Јапонија“ (Made in Japan).
Извор: ААМ