Предавање: „Урбани кревети и маси“ – Аристид Антонас

После успешната сабота, денес програмата на Бимас продолжува со предавање  на  Аристид Антонас, од Атина -Грција. Настанот ќе се случи во 20:00 ч, на Архитектонскиот факултет.

Предавањето е насловено „Урбани кревети и маси“ и опфаќа теми со јавниот простор.

14151440708_f9fb5d1058_b

Извор: AAM

Насловно фото

 

Автор на статија: