СРЕЌНА НОВА 2018та ГОДИНА!!!

Почитувани читатели на МАРХ / Македонска архитектура, со искрени желби за заедничко подобро утро, Ви ја честитаме Новата 2018та година! За вам ќе посакаме благосостојба на духот и вистинска радост во животот, за фелата поголема почит кон работата, повеќе реализирани дела, додека за себе ќе си посакаме подобри услови за работа и препознавање на нашата мисија од страна на Министерството за култура на Р.М и Градот Скопје 😀 !

Секому добро!

од тимот на МАРХ

Постер: Филип Конески

Автор на статија: