Утре доделување на Големата годишна награда

Асоцијација на архитекти на Македонија

Ве поканува на доделување на Голема годишна награда, која традиционално се организира под покровителство на Претседателот на Република Македонија. спонзорирана од Македонска авторска агенција и поддржана од Министерство за Култура.

Свеченоста ќе се одржи на  22.12.2016 г.(четврток) во  Музеј на град Скопје со почеток во 20ч.

Воедно ова е и Новогодишна средба за сите архитекти, членови на ААМ.